O kristalih je na spletu ogromno informacij, zato bom tu povedala nekaj o tem, kaj ti »čarobni kamni« pomenijo meni.

 

 

Kristali so zame živa bitja, esenca matere Zemlje, dar višje sile. Osupljata in navdušujeta me tako njihova lepota kot njihova energija. Kristali ne lažejo. Ko sem se začela ukvarjati z njimi, so me vizualno nadvse privlačili modri in zeleni (npr. akvamarin, azurit, smaragd, turkiz, malahit). Ob uporabi pa se je izkazalo, da mi najbolj dobro dene in se daleč najbolj segreje rdeči jaspis, kamen, ki ga sploh nisem kupila, temveč sem ga dobila za darilo ob nakupu več kristalov na spletni strani Moirai (priporočam!). Pregled avre je pokazal, da imam šibki korensko in spolno čakro, za kateri, zlasti za korensko, se priporoča uporaba – rdečega jaspisa!

 

 

Še preden sem si kupila svoj prvi kristal z namenom zaščite in zdravljenja, sem prebrala, da je za moje zodiakalno znamenje eden najboljših ametist. Ko sem brskala po škatlici, v kateri imam spravljene raznovrstne kamne in kamenčke, ki jih najdem v naravi, sem med njimi našla tri – ametiste. En ročni kamen in dva obeska. Vse sem kupila v času študija, nato pa pozabila nanje. Oni pa niso pozabili name. 😊

Določene lastnosti lahko kristalom pripišemo na splošno, veliko pa je odvisno od vsakega posameznika. Ametist, denimo, mene predvsem uspava, medtem ko me žad pomirja in krepi. Selenit uporabljam pri empatoterapiji. Za zaščito, zlasti pred negativno energijo ljudi, pred čustvenimi vampirji in narcisi, se po mojih izkušnjah izvrstno obnese črni turmalin. Priporoča se sočasno nošenje roževca, a ta name nima učinka. Kot rečeno – različni smo, zato moramo malce poeksperimentirati, preden odkrijemo, katero srčece Zemlje bije prav za nas.

 

 

 

S kristali za polaganje in s čakrskimi kristali lahko to odkrijemo skupaj. Kristalomasaža je posebno doživetje, je nežnost, ki jo namenimo svojemu bistvu, je žarek, s katerim se povežemo z nebom, obenem pa je razrast zdravih korenin, ki nas prepletejo z Zemljo. Lahko jo kombiniramo tudi s klasično in reiki masažo. Kristali nas zdravijo na energijski, čustveni in telesni ravni. Glede na težave, ki jih želite rešiti, pred masažo kristale programiram prav v ta namen, osebno za vsako stranko.

Dobrodošli!

Pošlji povpraševanje

 

 

 
 
 

Z vidika zdravljenja je masaža s kristali dopolnilo, in ne nadomestilo klasičnega medicinskega zdravljenja oz. obravnave.

 

Buy now
gdpr-image
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberi več