Od narcis(ov) do vrtnic

 

Video: Posledice življenja ob narcisu

 

Program samookrepitve je glavna videovsebina, ki se odvija v delovno terapevtski skupini Vrtnice. Poleg programa v skupini potekajo še videovsebine z drugimi temami, zlasti povezanimi z akutnimi težavami v odnosih z osebo z narcistično ali mejno osebnostno motnjo (oz. njenimi potezami), odvijajo se srečanja preko platforme Zoom, kjer skupaj s psihoterapevtko Pavlino Finžgar odgovarjava na vprašanja in poglobljeno osvetljujeva težave in rešitve, srečujemo se tudi »live«, kjer predavam v živo in sproti odgovarjam na vprašanja.

S pridružitvijo skupini Vrtnice boste poleg drugih koristi začutili pripadnost, predvsem pa boste v družbi ljudi, ki natančno vemo, kaj doživljate/ste doživljali v odnosih, in vam nikoli ne bomo rekli, da še malo potrpite, da se še malo potrudite in prilagodite toksični osebi, da ni tako hudo … Ker VEMO, kako hudo je v resnici.

Približno na dva meseca se člani skupine dobivamo tudi v živo na različnih terapevtskih delavnicah v različnih krajih po Sloveniji. Na delavnicah gostujejo tudi drugi lightworkerji, ki nam na naši poti pomagajo, npr. s šamanskim bobnanjem, zvočno terapijo itd. Na Zoomu delijo z nami svoje izkušnje ljudje, ki so šli skozi podobno izkušnjo, in nam odpirajo dodatne vpoglede ter podajajo nadvse koristne konkretne informacije.

Skratka, gre za sinergijo raznovrstnih metod dela s seboj, v skupini pa ste deležni tudi medsebojne pomoči, spodbude in občutka pripadnosti, tkejo se vezi in prijateljstva. Niste in ne boste več sami!

Mesečna članarina je 30 €.

Z vstopom v skupino Vrtnice vam pripada tudi ura brezplačnega svetovanja mesečno v obliki zvočnih posnetkov ali pisne komunikacije (messenger, mail).

Podrobneje o Programu samookrepitve

Želim se pridružiti skupini Vrtnice

Vsak človek ima dve življenji. Drugo se začne, ko spozna, da ima le eno.

Konfucij

Buy now
gdpr-image
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberi več